STUDENTLIV

Bostad

Som student i Norrköping finns det flera olika boendemöjligheter. Studentbo i Norrköping tillhandahåller flera olika boenden med gångavstång till Campus. Om du funderar på att börja plugga i Norrköping kan du ställa dig i kö direkt.

Det finns även bra pendlingsmöjligheter från Linköping. Campusbussen är gratis för alla studenter och åker mellan Campus US, Campus Valla och Campus Norrköping.

Till studentbo.se

Foton: Sofia Krantz

Nolle-P

Under Nolle-P får du lära känna alla andra MT:are, göra stela lära-känna-varandra-aktiviteter, festa, fräscha upp gymnasiematten, och bekanta dig med LiUs studentkultur och -traditioner. Denna period pågår under två veckor och är ett perfekt tillfälle att bekanta dig med dina klasskompisar.

Under Nolle-P anordnas aktiviter nästan varje lunch och kväll och under dagen är det fokus på plugg. Efter Nolle-P drar flera andra kurser igång och de roliga eventen sker lite mer utspritt!

PS! Glöm inte matlådan ;)

Sektionens event

Utöver allmänna event anordrar styrelsen under året event för endast MT-studenter. Flera av dessa event anordas med hjälp av olika utskott som består av engagerade MT-studenter. Exempel på utskott är event- och midsommarutskottet.

 • Februari
  MT<3GDK
  MT<3GDK

  Ett event tillsammans med vårat systerprogram GDK. Detta anordnas av MTs och GDKs eventustkott och brukar vara en pub och sittning.

 • Augusti
  Julapthon
  Julapthon

  Konstigt nog firar vi Julaphton i Augusti. Detta är en av eventen under Nolle-P som anordnas av styrelsen.

 • September
  Kräftskivan
  Kräftskivan

  MTs egna kräftskiva! En rolig sittning som innehåller kräftor, snaps och snapsvisor.

 • December
  Midsommarphesten
  Midsommarphesten

  Eftersom vi firar Julaphton i augusti firar vi självklart midsommar i december med en fulsittning för MT-studenter.

Kontakt

Sektionen för Medieteknik
Campus Norrköping
Sandgatan 31 601 74 Norrköping


info@medieteknik.nu

Work in progress icons, Initiative icons and Work icons created by Eucalyp - Flaticon