OM MT

Civilingenjör i Medieteknik

Medieteknik ger dig en bred civilingenjörsutbildning med grunden i visualisering och 3D-grafik. Våra alumner jobbar med många olika saker, till exempel garanterad färgkvalitet i trycksaker, filmeffekter i Hollywood, 3D-visualiseringar av röntgenbilder och galaxer, fysiksimuleringar inom spelbranschen, virtuella möbler i Ikea-katalogen och som IT-konsulter. Om du upptäcker att medieteknik verkligen är din grej finns det möjlighet att doktorera också.

Programsida

Vill du ha mer detaljer om MT? På LiUs programsida om MT hittar du all information du kan tänkas behöva. Här hittar du till exempel åsikter från MT-studenter, vad man kan jobba med efter examen eller läsa artiklar som är kopplade till programmet.

Läs mer

Kurser

Vi läser många olika kurser som innehåller allt från bildbehandling, matte och programmering. För masterkurser kan du själv välja kurser som du vill inrikta dig mer i. Läs mer om vilka kurser som ingår i programmet nedan.

Läs mer

Studievägledare

LiU har många studievägledare som finns till hjälp för att stödja och vägleda studenter. Har du frågor angående utbildningen eller behöver tips om att välja utbildning så kan du kontakta studievägledaren för mer info och vägledning.

Läs mer

Utlandsstudier

Att studera utomlands som student från Linköpings Universitet kan vara en mycket berikande upplevelse. Det ger dig möjlighet att uppleva en annan kultur, förbättra dina språkkunskaper och få en bredare global syn på ditt ämne. Det kan vara en utmanande men också mycket givande upplevelse som kan hjälpa dig att utvecklas både personligt och akademiskt.

Läs mer

Alumner

Just nu ekar det tomt här!

Vill du synas här och inspirera blivande och nuvarande MT-studenter? Kontakta alumniansvarig enligt nedan.

För dig som är alumn

Vi i styrelsen välkomnar varmt alla alumner som vill fortsätta att hålla kontakt med sektionen! På LiUs alumninätverk kan du registrera dig och få regelbunden information. Vill du komma hit och föreläsa? Du är varmt välkommen! Kontakta vår alumniansvarig.

Kontakta

Kontakt

Sektionen för Medieteknik
Campus Norrköping
Sandgatan 31 601 74 Norrköping


info@medieteknik.nu

Work in progress icons, Initiative icons and Work icons created by Eucalyp - Flaticon