Civilingenjör i Medieteknik

Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet

Sista chansen att söka till Valtechs talangprogram!

Publicerad 2016-12-04 17:52 av Rebecka Lindskog

Det är nu bara några dagar kvar innan vi stänger ansökan till vårt talangprogram som startar den 6:e februari. Om du är i slutet av din utbildning och ska göra eller har gjort exjobb är du välkommen att söka. Som talang på Valtech blir du inte bara antagen till en utbildning, du blir också anställd på Valtech. Under den första perioden av programmet, ca 2,5 månader, får du... Fortsätt läsa!

Sök LARM-värd!

Publicerad 2016-12-02 16:03 av Rebecka Lindskog

LARM är ett av de största projekten du kommer att stöta på under din studietid och nu söker projektgruppen värdar som vill hjälpa oss att arrangera LARM2017. Förutom att få insikt i hur arbetet kan gå till i större projekt och organisationer, kommer du att få möjlighet att träffa nya människor och utöka ditt nätverk. Det finns många olika värdposter som du kan söka och du... Fortsätt läsa!

Bontouch söker exjobbare!

Publicerad 2016-11-08 21:04 av Rebecka Lindskog

Bontouch är ett produktbolag som jobbar med att bygga världens bästa mobila upplevelser. Inför våren söker vi duktiga studenter till våra exjobbsplatser, och vi hoppas att du är intresserad. På Bontouch jobbar vi med alla sidor och aspekter av mobil mjukvara - från design och strategi till utveckling. Våra möjligheter att handleda exjobb speglar också dessa områden. Hos oss kan... Fortsätt läsa!

Nu har ansökan till Valtechs talangprogram öppnat

Publicerad 2016-11-07 20:58 av Rebecka Lindskog

I vår kommer vi och hänger med er igen och det ser vi verkligen fram emot! Här på Valtech är vi nu i full gång med att planera vårens talangprogram som startar den 6:e februari. Vi har nu öppnat upp ansökan och om du är i slutet av din utbildning och ska göra eller har gjort exjobb är du välkommen att söka. Sista ansökningsdag är 30:e november. Som talang på Valtech blir du... Fortsätt läsa!

Responsive image

Sök koordinator för LARM2017!

Publicerad 2016-10-03 09:26 av Rebecka Lindskog

Söker du nya utmaningar, kontakter och erfarenheter? Bli koordinator för LARM2017! LARM är ett av LiUs största studentdrivna projekt och just nu söker de din hjälp. Läs mer om rollerna som koordinator och ansök på: www.larmdagarna.se... Fortsätt läsa!

Responsive image

Missa inte att söka till Demola!

Publicerad 2016-10-02 22:04 av Rebecka Lindskog

Demola ger dig chansen att hitta innovativa lösningar tillsammans med företag och andra LiU-studenter samtidigt som du får högskolepoäng! 1 – 16 oktober pågår ansökningsperioden till vårens demola-projekt. Vad innebär Demola i praktiken? Projekten löper under en termin och bygger på studenternas engagemang och tid. Demola erbjuder coachning men det är främst eget ansvar som... Fortsätt läsa!

Interesting Master thesis at Siemens

Publicerad 2016-09-21 13:49 av Rebecka Lindskog

We have got from Siemens three interesting master thesis Development of exploratory sequence mining tool for equipment life-cycle management Power plant operation optimization App. Development of Ontology-based database and search engine for gas turbine operation and maintenance history Each of these exjobbs is suitable for one or two MT students. For more details take a look here or... Fortsätt läsa!

Responsive image

Sustainergies Academy HT16 i Linköping/Norrköping

Publicerad 2016-09-07 13:32 av Rebecka Lindskog

Är du nyfiken på hur företag jobbar med hållbarhet och ansvarstagande? Vill du träna på att lösa case hos företag som vill förbättra sitt hållbarhetsarbete? Sustainergies Academy är ett unikt program med praktiskt hållbarhetsarbete i workshopformat där du får träffa spännande företag. Vi kommer under hösten besöka: Grant Thornton Kolmården Sjöfartsverket Cleantech... Fortsätt läsa!

Responsive image

[April April] - Webbshoppen 1.0!

Publicerad 2016-04-01 17:43 av Adam Rohdin

Äntligen är webbshoppen här! Idag öppnar vi våra MT-shoppen som webbshop! Som en del av utvecklingen av shoppen har vi införskaffat en lagerlokal strax söder om Stockholm. Frakt till Norrköping kommer att ta ca. 2-5 arbetsdagar. Beställ här: webbshoppen... Fortsätt läsa!